Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Egenproduserte stauder

 

Stauder er flerårige blomster. Derfor er det viktig at staudene får en god start slik at forholdene ligger godt til rette for mangeårig glede. Våre stauder produseres ute på friland og får vokse seg til i vær og vind til de har solid rotsystem og frisk vegetasjon. Når staudene er klare, fraktes de raskt og effektivt fra vårt gartneri og ut til ett av våre hagesentre. Her står våre stauder i godt selskap av ulike stauder som vi har kjøpt inn for at utvalget skal være etter beste ønske. Vi legger mye energi i at staudene som er å finne i våre hagesentre skal være av beste kvalitet og til fornuftig pris.

 

Når du planter stauder er det viktig å forberede plantestedet godt med god og riktig jord. Bruk vår egenproduserte blomsterjord og bland inn gjødsel. Staudenes rotsystem trenger å få de beste forutsetninger for å stå seg gjennom hva en høst og vinter har å by på.

Vil du ha flere tips som stauder? Les mer om stauder her.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn