Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Egenproduserte sommerblomster

 

Det ligger mye bak hver eneste blomst som vokser opp i vårt gartneri. Over 40 år med erfaringer, mye lidenskap, samvittighetsfullt arbeid, yrkesstolthet og kunnskap. Dette brenner vi for og dette kan vi. For oss er det også viktig at den som kjøper våre egenproduserte blomster og planter vet hva de får. Blomster og planter er ferskvare. Derfor gjør vi alt i vår makt slik at blomstene vokser seg til slik de skal og at de etter en korreist og effektiv transport er å finne i ett av våre hagesentre. Breddesortimentet er stort og vi favner et hundretalls ulike sorter som alle skal være av høy kvalitet og fornuftig pris. Vi legger mye arbeid inn i å finne det riktige utvalget av sommerblomster. Vi er stolte av å presentere sommerblomstene våre for deg. Vårt navn er din trygghet.

 

Pass også på å plante sommerblomstene i vår egenproduserte blomsterjord og gjødsle riktig, slik at du kan glede deg over det gode utgangspunktet som våre blomster gir deg. Når du gjødsler og vanner jevnlig får du solide og kraftige blomster som vil gi deg mye glede og du kan pynte opp nær sagt over alt.

 

En av våre solide produkter som fylles med sommerblomster er amplene vi lager. Ampler er potter som henger i krok og kan brukes for å henge under for eksempel takutstikk, vegg-holdte kroker, i trær eller egnede ampelstativ. De er også flotte å bruke i pergolaer og i hagestuer. Våre ampelpotter har en god innvendig fordypning som gir et ønskelig vannlager. Ampler som henger i lufta og i sol og trekk trenger jevnlig oppfølging av vann og gjødsel. Jo større potte man kan henge opp, jo større, flottere og mer praktfulle ampler vil man få når man gir riktig stell.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn