Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Jord, bark og gjødsel

 

Vi har designet vår egen jord. For som vi sier: Jord er ikke bare jord!

Vår jord er komponert slik at den blant annet gir optimale forhold for plantenes rot-utvikling og opptak av vann og gjødsel. Dette gjør at forholdene legges best mulig til rette for at blomster og planter skal få den beste utviklingen. Planter som har gode vekstforhold utfordres mindre av skadegjørere som kan oppstå hos både ettårige- og flerårige planter.

Vår egenproduserte blomsterjord er å få til gunstige medlemspriser – og er identisk med jorden vi bruker til våre egenproduserte sommerblomster og stauder.

 

Bark er dekorativt i bed og potter. Bark gir en effektiv reduksjon av ugress hvis det legges på nytt hvert år i bed og kasser. Det er også svært fordelaktig å bruke bark i plantehull eller -grøften ved planting av blant annet Tuja og Rhododendron. Bark holder godt på fuktighet om den ligger blandet i jord, og bark bidrar til å bevare fuktigheten godt i jord den ligger oppå.

 

Utgangspunktet for all gjødsel er at det er mat til plantene. Ulike planter har først og fremst et ganske likt behov for næringskomponenter, men ulike behov for ulike næringsstoffer er likevel grunnen til at det finnes gjødsel av mange ulike slag. I tillegg har gjødsel ulik virkegrad og virketid. Noen gjødselsammensetninger virker fort og effektivt, andre sammensetninger virker saktere og over lengre tid. Akkurat som at noen planter spiser mye på kort tid og andre planter spiser sakte over tid. Vi har i våre hagesentre passet på å gi et så enkelt og likevel nødvendig utvalg som mulig. Hos oss får du riktig gjødsel til fornuftig pris.

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn